Podcast #9 Statements of Affirmaties: Het grote verschil

Podcast #9 Statements of Affirmaties: Het grote verschil

Er is een groot verschil tussen affirmaties, welke meer vanuit de spirituele hoek komen, en statements die meer vanuit de harde zakenwereld komen.
Beide zijn handig, beide werken voor je (tot op zekere hoogte), maar beide kunnen je ook saboteren en enorm tegenwerken.

De basis van dit alles, en de basis van al het (gebrek aan) resultaat dat je bereikt ligt echter in nog wat anders. Namelijk: Jouw identiteit.
Vanuit die identiteit volgen statements en verklaringen.
Hoe dit werkt en waarom je deze zeer krachtige tool inzet om verder te excelleren, leer je in deze 8 minuten.
En oprecht, ze maken per direct een verschil in hoe je door de dagen en het leven gaat.


Meer diepgang en groei?

Meer de diepte in met je eigen patronen, triggers, overtuigingen?
Toe aan meer groei en jezelf laten excelleren?
En vind je deze podcasts interessant en leerzaam?
Dan vind je de University of Excellence helemaal briljant.

Klik hier om je meteen aan te melden


Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven. Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm. Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker. Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen