Ik woonde in een Ashram in Bali (en dat was erg heftig)

Ik woonde in een Ashram in Bali (en dat was erg heftig)

In 2020 ben ik een weekje naar de Ashram van Ratu Bagus in Bali geweest.
Een ervaring die zeer heftig was. Ik wilde vluchten, wegrennen, verstoppen. Ik wilde weg.
Tegelijkertijd kon dat niet want je 'mocht' pas weg als je minstens 5 dagen geweest was.
En dit willen vluchten was al op dag 3...

De ervaring was naast enorm heftig, mentaal en spiritueel, ook heel erg mooi, diepgaand en speciaal.

In deze uitgebreide podcastafleveringen en reels die ik er in 2020/2021 over maakte neem ik je mee in het gehele proces. Vol zeer waardevolle lessen, uitnodigingen om heel anders naar het leven te kijken.
En simpelweg stil te staan bij de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt in het leven.

Voor we erin duiken goed om te weten:

In mijn membership University of Excellence is een volledige cursus met al mijn spirituele ervaringen, avonturen en lessen van de afgelopen jaren te vinden:

Aflevering 1 in de Ashram in Bali, ik wilde iedereen aanvallen

Aflevering 2 in de Asram van Ratu Bagus: Volledig gebroken

Aflevering 3 in de Ashram: De echte resultaten


De reels hieronder nam ik in april 2020 op en geven een heel eerlijk en kwetsbaar beeld.


Reel 1 "Wat is dit voor gekkenhuis?


Reel 2: Ik veranderde in een wild beest en wilde iedereen kapot makenReel 3: Volledig bloot gegevenReel 4: Het kantelpunt kwam op dag 4


Reel 5: De oude ik bleef achter en dit nam ik mee naar huis...


Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen