Investeren & Financieel slimme kids
Jeanet Wolf
Investeren & Financieel slimme kids
02/28/2024
1 min
0

Hoe wij geld voor ons laten werken

02/28/2024
1 min
0

In deze blog vind je een video waarin ik deel hoe wij persoonlijk geld voor ons laten werken. Wil je daarnaast ook weten hoe je slim vermogen bouwt voor je kind(eren)? Dat deel ik met je in deze video.

Maak geld met geld

Wat kun je nu doen met je geld, zodat het in vóór je gaat werken? Gebruik de tijd in je voordeel om je vermogen slim uit te bouwen. Hoe groot je deel om te investeren nu ook is, ik denk dat het altijd goed is om te leren welke keuzes je nu al kunt maken. Ook wij zijn klein begonnen, met zo'n 100 euro per maand opzij zetten. Er zit een belangrijke les in beginnen met investeren en jouw denkwijze over geld.

Ontdek hoe wij ooit zijn begonnen en welke verschillende methoden we gebruiken om geld voor ons te laten werken. Dit is een video uit de cursus: 'Geldboom: Geld 'voor' je laten werken & investeren.' 

In de geldboom cursus leer je hoe je geld voor je laat werken en vermogen bouwt, voor jezelf én je kinderen, zonder voorkennis. Een hele waardevolle cursus die je óók in termijnen kunt betalen.  


Tel uit je winst

Hoe langer je de tijd hebt om je vermogen te laten groeien, hoe krachtiger de exponentiële groei zal zijn. Het beste moment om te starten met slim vermogen opbouwen is nú. 

Je zult jezelf dankbaar zijn als je ervoor kiest om structureel te investeren in diverse assets voor voldoende spreiding. Elke dag dat er geen geld voor je aan het werk is, verdampt er een stukje winst. Zonde, toch? 

Weet je niet waar je moet beginnen? Saboteer je jezelf iedere keer weer (ach, toch nog even uiteten in plaats van geld opzij zetten - herkenbaar?!) Of ben je al wel begonnen maar wil je méér leren voor optimaal resultaat? 

Wees welkom in de Geldboom cursus, de plek waar we samen een geldboom planten ;-) 

Reacties
Categorieën