Vermogen bouwen voor je kinderen
Investeren & Financieel slimme kids
Jeanet Wolf
Investeren & Financieel slimme kids
04/25/2024
1 min
0

Vermogen opbouwen voor je kinderen

04/25/2024
1 min
0

In deze blog vind je een video waarin ik deel hoe wij persoonlijk vermogen opbouwen voor onze kinderen, Jayson en Harvey. Liever (eerst) weten hoe je überhaupt geld voor je laat werken? Dat deel ik met je in deze video

Je kinderen verantwoord met geld om laten gaan zonder ze lui en verwend te maken

Wij willen heel graag dat onze kinderen op den duur in hun leven kunnen doen wat zij willen, denk aan een opleiding of wereldreis. Tegelijkertijd vinden wij het héél belangrijk dat zij leren om slim en verantwoordelijk om te gaan met geld, zodat ze niet alleen 'leunen' op het vermogen wat wij opbouwen voor hen. 

Naast dat wij zorgen voor slimme investeringen waardoor het bedrag wat er voor hen opzij staat exponentieel groeit, hebben wij het idee van 'speelgeld'. Dat is geld waar zij zelf mee leren om van een bedrag een hoger bedrag te maken.

Stel, onze zoon wil een fiets kopen. Wij kunnen dan een bedrag van bijvoorbeeld €200,- beschikbaar stellen, waarmee hij zelf, met onze hulp, kan ontdekken hoe je van dit bedrag méér geld maakt. Zo leert hij de waarde van geld, en tegelijkertijd een werkbare mindset hoe ermee om te gaan. 

Ontdek wat wij per kind schenken en wat het resultaat is als je dit structureel voor hen investeert. Dit is een video uit de cursus: 'Geldboom: Geld 'voor' je laten werken & investeren.' 

In de geldboom cursus leer je hoe je geld voor je laat werken en vermogen bouwt, voor jezelf én je kinderen, zonder voorkennis. Een hele waardevolle cursus die je óók in termijnen kunt betalen.  


Wat wil jij je kind(eren) meegeven over geld?

Neem eens de tijd en ruimte om na te gaan welke mogelijkheden jij nu ziet en wilt gebruiken in de financiële opvoeding en vrijheid van jouw (toekomstige) kind(eren). Wat vind je belangrijk? Wat wil je ze graag meegeven, zowel qua manier van denken als daadwerkelijk vermogen?
Leuk als je het met me deelt!

Reacties
Categorieën