Podcast #7 Liegen tegen jezelf, iedereen doet het
01 november 2023 

Podcast #7 Liegen tegen jezelf, iedereen doet het

We zijn ons vaak niet eens bewust waar we onszelf in de weg zitten en klein houden.
Als je echt door wilt groeien in je leven, meer rust wilt ervaren en simpelweg fijnere dagen wilt beleven of meer wilt bereiken, dan is dit wat ik met je deel in deze podcast essentieel om te begrijpen.

Deze podcast helpt je om inzicht te krijgen in je oogkleppen (die we allemaal hebben en wat niet erg is), zodat je er bewust voor kunt kiezen ze op te houden of af te zetten.

In deze aflevering concrete handvatten en inzichten om je leven per direct rustiger, grootser en fijner te maken.
Aan de hand van een voorbeeld van een mevrouw in een onderzoek die onbewust was die veel te veel at en daardoor niet afviel maar hier onbewust over loog tegen zichzelf, vanwege gebrek aan inzicht.

Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven.Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm.Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker.Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen