Podcast #5 Het knagende gevoel dat er 'iets' niet klopt
11 oktober 2023 

Podcast #5 Het knagende gevoel dat er 'iets' niet klopt

Toen ik mijn rug brak, stortte het leven dat ik kende in. M'n bedrijf stopte van het een op andere moment. Mijn plannen konden de deur uit. Ik moest schakelen. Het leven geeft tegenslagen. Je eigen patronen, filters en de bril waardoor je de wereld bekijkt, bepaalt vervolgens hoe de rest van je leven verloopt. In deze podcast gaan we weer verder de diepte in om je leven te transformeren.

Overtuigingen, triggers, patronen: Als je leven niet helemaal 'voor' je werkt, is het tijd om jezelf onder de loep te nemen. In deze podcast neem ik je mee ik doorbreken van patronen, overtuigingen en triggers.

Mijn 1-1 clienten betalen tussen de 50.000 en 75.000 euro per jaar om met me te werken om hun leven en bedrijf te laten transformeren. In alle podcast afleveringen die ik opneem deel ik diezelfde transformerende content volledig gratis. Heb je het gevoel dat er 'iets' niet klopt in je leven en dat er meer uit te halen is? Klik dan hieronder om direct de podcast te luisteren.

Over de schrijver
Mama van Jayson en Harvey. Vrouw van John. En heel enthousiast over het leven. Ik run samen met mijn man John en al onze medewerkers het bedrijf Lifestyle of Business. We deden in 2020 mee met het programma Steenrijk Straatarm. Onder andere bekend uit 40+ podcast en tijdschrijft interviews, waaronder: Het AD, Flair, de Linda, Telegraaf. En ook podia, over bijvoorbeeld ondernemerschap, mindset, alternatief leven, NFT's en leiderschap. En doe dat ook in online seminars waar ik uitgenodigd word als spreker. Maar bovenal gewoon erg enthousiast over het leven en het overdragen van de kennis die ik opdoe. Zodat ook jij ervan kunt profiteren <3
Reactie plaatsen