Podcast Afleveringen
Jeanet Wolf
Podcast Afleveringen
10/11/2023
0 min
0

Podcast #5 Het knagende gevoel dat er 'iets' niet klopt

10/11/2023
0 min
0

Toen ik mijn rug brak, stortte het leven dat ik kende in. M'n bedrijf stopte van het een op andere moment. Mijn plannen konden de deur uit. Ik moest schakelen. Het leven geeft tegenslagen. Je eigen patronen, filters en de bril waardoor je de wereld bekijkt, bepaalt vervolgens hoe de rest van je leven verloopt. In deze podcast gaan we weer verder de diepte in om je leven te transformeren.

Overtuigingen, triggers, patronen: Als je leven niet helemaal 'voor' je werkt, is het tijd om jezelf onder de loep te nemen. In deze podcast neem ik je mee ik doorbreken van patronen, overtuigingen en triggers.

Mijn 1-1 clienten betalen tussen de 50.000 en 75.000 euro per jaar om met me te werken om hun leven en bedrijf te laten transformeren. In alle podcast afleveringen die ik opneem deel ik diezelfde transformerende content volledig gratis. Heb je het gevoel dat er 'iets' niet klopt in je leven en dat er meer uit te halen is? Klik dan hieronder om direct de podcast te luisteren.

Reacties
Categorie├źn