Mindset en University of Excellence content
Jeanet Wolf
Mindset en University of Excellence content
01/31/2024
0 min
0

Ontdek je levenspad: Laat je Core Commitment je gids zijn

01/31/2024
0 min
0

Jouw levenspad ontvouwt zich langs de lijnen van je Core Commitment - de toewijding die je diep van binnen voelt. Het is als een kompas dat je richting geeft in de stroom van het leven.

We hebben allemaal verschillende verplichtingen in ons leven, maar één ervan staat centraal als onze primaire kernwaarde - onze Core Commitment. Het is de plek waar onze energie van nature naartoe stroomt, waar onze diepste toewijding ligt.

Het is essentieel om je bewust te worden van je Core Commitment, want het bepaalt de koers van je leven. Soms opereren we onbewust vanuit deze verplichting, maar door er bewust van te worden, kunnen we bewuste keuzes maken en ons leven in eigen hand nemen.

Neem de tijd om je Core Commitment te ontdekken en te onderzoeken. Vraag jezelf af of dit pad je gelukkig maakt en of je bewust wilt blijven volgen. Het is jouw kompas naar een leven van vervulling en authenticiteit.

Deze video is een onderdeel uit mijn training Word Relaxoholic: aan/uit staan in balans voor succes EN rust in de University of Excellence.


Reacties
Categorieën