Mindset en University of Excellence content
Jeanet Wolf
Mindset en University of Excellence content
04/04/2024
0 min
0

Sleutel tot succes: Begrijp je brein en doorbreek patronen (video)

04/04/2024
0 min
0

Voordat je kiest wat jij jouzelf wilt gunnen, en waar je afscheid van hebt te nemen, is het van groot belang dat je weet hoe je brein werkt en hoe je brein nieuw resultaten wilt tegenwerken. Als je snapt hoe het in je hoofd werkt, kun je het makkelijker veranderen. 

Wat ik deel in deze video (en in eigenlijk alle video's in de University of Excellence) is een combinatie van psychologie, spiritualiteit, wetenschap, de werking van het brein, de invloed vanuit onze opvoeding en mijn eigen ervaring.

Als je dit snapt, verandert alles

In deze video deel ik inzichten met je die bij de absolute basis horen wat betreft excelleren. Als je dít wat ik met je ga delen snapt, zal het je vele malen makkelijker af gaan om daadwerkelijk andere resultaten te behalen.

Voordat je andere keuzes kunt gaan maken die leiden tot ander resultaat, zal je eerst patronen moeten doorbreken. Om patronen te doorbreken heb je ze wel eerst daadwerkelijk te zien.

Want iets wat je niet vast hebt, kun je ook niet loslaten..


In de video hoor je me onder andere spreken over de Wet van weerspiegeling. Daar schreef ik ook een blog over, deze vind je hier

Deze video behoort tot de module Mentale basis van excelleren, en is onderdeel van de University of Excellence.


Reacties
Categorieën