Mindset en University of Excellence content
Jeanet Wolf
Mindset en University of Excellence content
03/05/2024
0 min
0

Strategie maken voor je ideale leven, mijn aanpak (video)

03/05/2024
0 min
0

In deze video deel ik mijn persoonlijke aanpak met jou over hoe ik een strategie maak voor mijn ideale leven. Ik kijk rond in mijn leven en ga diverse gebieden langs, zoals financiën, voeding, slaap en meer, en bepaal wat ik wel en niet ga doen. En wáárom ik bepaalde keuzes wil maken zodat mijn doel achter het doel helder is, een essentieel onderdeel bij het bouwen van je ideale leven.

Kijk deze video zeker als jij ook een heldere strategie wilt hebben om te groeien naar jouw ideale leven. Want je ideale leven bereiken is geen geluk. Het is een combinatie van een plan hebben, focus, hard werken en een beetje geluk. De eerste drie ontbreken bij veel mensen waardoor ze vast blijven in een 'zesjes-leven'.

Tijd om te excelleren? Laat me je dan aan de hand nemen.

Deze video is onderdeel uit de cursus 'Excelleer week-challenges' uit de University of Excellence.

Reacties
Categorieën