Mindset en University of Excellence content
Jeanet Wolf
Mindset en University of Excellence content
04/02/2024
1 min
0

Intuïtie ontwikkelen doe je zo (video)

04/02/2024
1 min
0

In deze blog neem ik je middels een video mee hoe jij je intuïtie zuiver kunt ontwikkelen. Het ontwikkelen van je intuïtie zal je helpen in het leven omdat je kunt navigeren in het leven door je innerlijk kompas te volgen. 

Energetische zintuigen

Je intuïtie is één van je energetische zintuigen. Het is het stemmetje, het gevoel, in je onderbuik dat je de weg wijst. Het weet wat de juiste weg is, ook al kunnen we het rationeel niet verklaren.

Ken je dat gevoel dat je een kamer binnenloopt en denkt, voelt, ervaart: ''dit klopt niet''. Of dat je ineens ergens kippenvel van krijgt zonder te weten waarom? Dít is je intuïtie spreekt.

''Mijn intuïtie werkt niet''

Wellicht is één van de volgende zinnen herkenbaar voor je:

  • Mijn intuïtie is niet goed ontwikkeld.
  • Ik kan niet vertrouwen op mijn intuïtie.
  • Of zelfs: ik heb geen intuïtie.

Weet dan dit: dat je je nog niet (heel) bewust bent van je intuïtie, betekent niet dat je dit niet kunt ontwikkelen. Je kunt je zintuigen versterken. Denk maar eens aan iemand die blind is. Bij deze mensen is het gehoor vaak extra sterk ontwikkeld in vergelijking tot mensen die niet blind zijn. Je intuïtie is ook een zintuig die je kunt ontwikkelen.

In deze video deel ik met je welke essentiële stappen jij kunt zetten om jouw intuïtie te leren vinden én vertrouwen. Deze video is een onderdeel uit de cursus ''Leren volgen van je intuïtie''.


Reacties
Categorieën