Conscious Conceiving & Pregnancy
Jeanet Wolf
Conscious Conceiving & Pregnancy
09/18/2023
1 min
0

Onze persoonlijke reis van conscious conceiving en bewuste zwangerschap

09/18/2023
1 min
0

In dit artikel zal ik bundelen wat John en ik de afgelopen jaren gedeeld hebben over zwanger worden en onze hele reis daaraan vooraf. Ook deel ik enkele video’s over ouderschap en hoe wij dat ingericht hebben samen.

In deze podcast deel ik over bewust verwekken en bewuste zwangerschap

“Conscious conceiving en conscious pregnancy, ofwel bewust verwekken en bewuste zwangerschap. John en ik hebben een jaar de tijd genomen om ons bewust voor te bereiden. Spiritueel, mentaal, emotioneel, fysiek. En hebben bewust stilgestaan bij wat we ons kind wel en niet mee willen geven. Wat we deden om dit proces te doorlopen en hoe we dit aangepakt hebben deel ik vandaag met je.”

Podcast aflevering luisteren.


Dit artikel werd in het AD gedeeld over mijn bevalling van Jayson en de weg eraan vooraf

Artikel in het AD lezen


In dit artikel in de Linda deel ik ook over de 72 uur durende bevalling en onze intense ervaring

https://www.linda.nl/persoonlijk/opvoeden/jeanets-bevalling-72-uur/  

 

Hier vind je een gesprek tussen John en mij over de volledige en hele bewuste voorbereiding op de zwangerschap(pen):

Jarenlang was het niet de planning om aan kinderen te beginnen. Maar toch is het moment daar. Het moment waarvan veel mensen nooit hadden verwacht dat het zou gaan gebeuren. Het is absoluut geen ongelukje. Het is een hele bewuste keuze met maanden van voorbereiding. John en Jeanet vertellen je alles in deze aflevering. Nou ja, bijna alles ;)


 

Meer gesprekken tussen John en mij over babypraat

De tattoo op Jeanet haar arm heeft de betekenis: Afwijkend van de grote massa. Een manier van leven die wij al jaren geleden hebben omarmd. Wat we hier precies mee bedoelen en hoe we onze kleine ‘Spartacus’ hier al direct in onderdompelen hoor je in deze aflevering. Ook met de nodige voorbeelden met betrekking op business.Deze aflevering is super intens. We hebben het hier over onze zwaarste maand ooit: April 2021 waarin mijn moeder op 14 april overleed en onze eerste zoon Jayson 27 april geboren werd.

Nooit eerder gebeurde er zoveel in ons leven in zo'n korte tijd. April 2021 gaat de boeken in als de zwaarste maand van ons leven. Wat er precies gebeurd is. Hoe we daarmee om zijn gegaan. En welke lessen en inzichten jij hieruit kan halen hoor je van John en Jeanet in de meest openhartige aflevering ooit.

Interessant voor ondernemers met kinderen:

Een 8,5 op ieder vlak. Is dat nog wel mogelijk met een (klein) kind? Vandaag hoor je van John en Jeanet hoe zij ervoor zorgen dat ze nog steeds op ieder vlak een 8,5 kunnen scoren. 


 

 

 

 

Reacties
Categorieën