Cacao Ceremonies
Jeanet Wolf
Cacao Ceremonies
01/17/2024
1 min
0

Cacao Ceremonie: Wat is dat precies?

01/17/2024
1 min
0

In 2018 begon mijn zoektocht in de spirituele wereld. Ik ben nooit niet spiritueel geweest, maar heb het wel vele jaren actief weggestopt. In leefde in een wereld waarin spiritualiteit belachelijk werd gemaakt waardoor ik dat stuk van mezelf niet echt durfde te laten zien.

Tot ik merkte dat het enerzijds meer en meer aantrok, en ik echt de verdieping in wilde. En anderzijds merkte dat het begon te schuren dat ik niet echt open was over wat voor mij belangrijke aspecten zijn van het leven.

Sinds 2018 kwam ik in aanraking met spirituele ceremonies en heb ik in de jaren die volgde vele ayahuasca reizen gemaakt, heb in een Ashram in Bali gewoond, ben enkele dagen volledig in stilte geweest in een klooster in Nederland, deed zweethut ceremonies, ademsessies en kwam uiteindelijk bij cacao ceremonies uit.

Cacao ceremonies waarvan ik vroeger dacht 'dat kan niet werken, want het is 'maar' cacao'.
Zeker omdat ik ayahuasca gewend was, kon ik me niet voorstellen dat ceremoniele cacao echt iets kon betekenen voor me op spiritueel gebied.

Maar dat bleek ik erg mis te hebben haha.

Sterker nog, cacao is nu mijn fijnste manier om spirituele ceremonies te volgen voor mezelf. Hoewel spiritualiteit niet zit in 'dingen doen' wat mij betreft, kunnen ceremonies wel een enorme verdieping geven.

Ik wil je heel graag meenemen in de wereld van Ceremoniƫle Cacao. Een wereld waar ik eerst als leerling in aanwezig was en prachtige lessen mocht ervaren. En daarna, jaren later, zelfs vanuit de Pyramids of Chi in Bali opgeleid werd tot Cacao Ceremonie Leidster en sindsdien zelf ceremonies geef. Meer informatie daarover vind je hier.

Ik neem je graag mee in de wereld van Cacao. In hoe zo'n ceremonie eruit ziet. Hoe de 4 verschillende lichamen, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, met elkaar verbinden. Hoe het Sjamanisme erin betrokken wordt, wat krachtdieren zijn. En vooral wat je er wel of juist niet uit kunt halen.Reacties
Categorieƫn